Venus Swan

Door middel van de (MP2)-technologie levert het toestel een combinatie van multipolaire radiofrequentie en gepulseerde magnetische velden op de huid. Op die manier creeer je een dichte en uniforme warmtematrix in de huid, waardoor je de volgende resultaten kan bereiken: Huid verstrakking; rimpels reduceren; cellulite verminderen; contour verbetering door lokale vet-ophopingen aan te pakken en (optioneel) spierversterking.

UNIEKE COMBINATIE

De Venus Swan apparatuur passen radiofrequentie en elektromagnetische pulsen samen toe in elke behandeling. Terwijl de radiofrequentie de fibroblasten stimuleert en beschadigd collageen vervangt, verhoogt de PEMF het aantal fibroblasten die in staat zijn om nieuw collageen in het weefsel aan te maken. Door de circulatie en vascularisatie van het weefsel te verhogen, krijgt de huid een betere aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof.

Verschillende indicaties kunnen met een behandeling worden aangepakt omdat de geleverde energie inwerkt op verschillende werkingsmechanismen, wat leidt tot een verhoogde behandel resultaat.

Behandelindicaties

Cellulite vermindering.

Rimpelvermindering.

Huidverstrakking & lifting.

Duur behandeling: 60 minuten.
Prijs: vanaf €152,50 

Bij aanschaf van 10x deze kuur krijgt u de ScKIN Nutrition Collagen t.w.v. €167,50 cadeau.

Schoonheidsspecialist in huidverbetering

Maak vandaag nog je afspraak