Reviews van onze klanten

Eerlijke ervaringen

Hadden we veel eerder moeten doen

Een kennis wees mij en m’n zus op de kliniek van Carla. Allebei waren we nooit bezig geweest met onze huid en de verzorging daarvan, anders dan een dagcreme. Maar de kennis was zo enthousiast, dat we besloten een afspraak te maken. En wat een goede beslissing was dat! Carla toonde ons met foto’s van onze verschillende huidlagen, hoe het gesteld was met onze gezichten. Er was werk aan de winkel. Nu, slechts enkele behandelingen en een paar weken haar producten gebruiken later, voelt onze huid steviger aan en krijgen we beiden geregeld complimentjes over onze huid. Eerlijk is eerlijk, de behandelingen kunnen kostbaar zijn, maar je kunt heel goed keuzes maken, waardoor het al snel haalbaar is jezelf dit cadeau te doen. Carla adviseert goed in de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Hadden we veel eerder moeten doen!

Linda

Vakvrouw die geweldig haar vak uitoefent!

De salon van Carla heeft een warme, gezellige & professionele uitstraling. Carla is een professional die weet waar ze mee bezig is. Producten vind ik geweldig. Ik beveel deze salon zeker aan qua professionaliteit, gezelligheid, sfeer & een vakvrouw die geweldig haar vak uitoefent!

Jeannette

De expertise van Carla is echt geweldig

De expertise van Carla is echt geweldig. Zelf kom ik al jaren bij Carla. Je kan voor allerlei vragen bij Carla terecht. Ze heeft altijd een passend advies voor je. De mooiste make-up kan je ook in de salon van Carla vinden. De producten om je mee te verzorgen zijn fijn in gebruik.

Silvia

Zeer kundig op het gebied van huidverbetering

Ik ben al meer dan 20 jaar klant bij Carla. Carla is een vakvrouw en zeer kundig op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Ik kan de salon van harte aanbevelen!

Jacqueline

Zeer fijne behandeling

Van de week weer een zeer fijne behandeling gehad plus de collageen booster. Zo ga ik weer stralend de deur uit.

Deborah

Effectieve apparaten

Heel tevreden over service, sfeer salon, klantgerichtheid en behandeling zelf. Veel echt effectieve apparaten en behandelingen waardoor ik zelfs opmerkingen kreeg van collega’s over de glow van mijn huid. Producten ook prettig en effectief en gemiddeld geprijsd.

Monique

Topsalon

Wat een heerlijke behandeling (en) En wat maakt Carla mijn huid weer als nieuw. Ik vind het een topsalon. Top

Sissy

Al meer dan 20 jaar klant

Al meer dan 20 jaar zijn wij klant bij Carla. In die 20 jaar is er heel veel veranderd op gebied van huidverbetering. Carla is altijd zeer innovatief ingesteld en gaat mee met de nieuwste behandelingen. Voor eerlijk en goed advies kun je bij haar altijd terecht. Zo is bij ons ook al jaren bekend dat de juiste voedingssupplementen ook bijdragen aan een verzorgde huid. Met permanente make-up voor mooie natuurlijke wenkbrauwen ben je bij Carla aan het juiste adres. Perfectie staat bij haar hoog in het vaandel. Aldus 2 zeer tevreden klanten.

Margriet en Jessica

Zeer aan te bevelen

Al jaren ben ik klant bij Carla Steenbergen. Altijd super vriendelijk en ik ga blij de deur weer uit. Zeer aan te bevelen!

Margriet en Wendy

Gratis parkeren

Fijne salon, goed advies en gratis parkeren is ook fijn!!!

Danielle

Ervaren professional

Carla is een ervaren professional, Ze deelt graag haar kennis en tips tijdens de effectieve behandelingen. Daarnaast is Carla zelf een warme gezellige vrouw, wel zo leuk tijdens de behandeling 😉

Jack

Goede adviezen

Ik kom al meer dan 15 jaar bij Carla in haar mooie salon, elke keer is top en kom ik er weer stralend vandaan. Carla is zeer professioneel, kundig en klantvriendelijk. Ik krijg altijd goede adviezen en ze verkoopt heerlijke producten om thuis te gebruiken. Al met al een aanrader voor iedereen!!! Carla je ben een topper!

Carola

Zeer, zeer tevreden

Wat een fijne moderne en gespecialiseerd salon. Carla heeft heel veel kennis over haar vak. Mijn huid had wel een oppepper nodig. Ze heeft super goed advies gegeven over hoe ik mijn huid het beste kan behandelen. Heb producten gekocht en ben zeer, zeer tevreden. Dank je wel daar voor Carla. Ik raad deze salon zeker aan. Zeer goed professioneel advies .

Sandra

Gezicht schoner en mooier geworden

Ik (14 jr.) heb in 1 gewone behandeling geleerd van Carla hoe ik me gezicht met haar product schoonmaak en dat je altijd een zonnefactor op moet ivm latere huidschade. ik doe meer dan een 1/2 jr met 1 reinigings product en de scrub een 1jr de factor creme 1/2 jr dit kost minder dan steeds flesjes bij een drogist kopen! In 1 jaar is me mijn gezicht schoner en mooier geworden

Sterre

Finishing touch

Eerlijk advies is wat carla je geeft meer als 30 jr ervaring heeft ze, of je nou wel of niet wil investeren in haar producten laat ze aan jou over! Schoonheid komt ook van binnenuit..ik ben 50 geweest en word altijd stukken jonger geschat vanwege me goede mooi verzorgde huid! Verder heeft ze me dochter behandeld met licht acne dit had al resultaat na 1 behandeling en ik een blij kind! De producenten zijn misschien iets prijziger maar ik je doet er 2 missch wel 3 langer mee is mijn ervaring! De ontspannende sfeer en het kopje koffie erna geeft een behandeling van Carla ‘finishing touch’ en stap je stralend energiek de salon uit!

Joyce

Altijd tevreden!

Hele betrouwbare schoonheidsspecialiste die echt verder doorpakt en goed uitleg geeft over je huidje. Altijd tevreden!

Aylin

Deskundige, klantvriendelijke aanpak

Deskundige, klantvriendelijke aanpak. Behandelingen altijd prima en heel rustgevend. Ik heb er veel baat bij en kom graag bij Carla. Mijn huid ziet er nu, na 1 jaar (helaas met de onderbrekingen door Corona) heel goed uit. Dus blij mee!

Ingrid

Fijne salon

Een fijne salon, professioneel en duidelijk advies, alles tot in de puntjes verzorgd en fijne producten. Ik ga altijd blij de deur weer uit en mijn huid en wenkbrauwen

Linda

Merk nu echt verschil met mijn huid

Carla is zeer bekwaam en heeft veel verstand van huidverbetering. Door de speciale apparaten merk ik nu echt verschil met mijn huid als een paar jaar geleden!

Jaqueline

Mooie inrichting

Fijne sfeer en professionele schoonheidssalon met mooie inrichting.

Ineke

Carla is zeer professioneel

Mooie en sfeervolle schoonheidssalon in het centrum van Naaldwijk met veel behandelingen waaronder Hydrafacial die ik heb gekozen. Carla is zeer professioneel en neemt echt de tijd voor je.

van de Berg

Schoonheidsspecialist in huidverbetering

Maak vandaag nog een afspraak