Permanente Make-Up

Sta jij elke ochtend te lang voor de spiegel om je wenkbrauwen bij te tekenen? Zoek je altijd naar de het perfecte wenkbrauwpotlood of een poeder maar is de kleur nooit helemaal wat je zoekt? Is je linker wenkbrauw mooi van vorm maar werkt de rechter niet mee? Vind je het lastig om ze steeds weer mooi in vorm te krijgen?
Dan is permanente make-up de oplossing! 
 
Permanente make-up (ook wel PMU) is niet geheel permanent: het blijft tot 2 jaar zitten. Met verschillende technieken krijg je altijd een natuurlijke look. 
 

– Wenkbrauwen
– Eyeliner
– Opfrissen

Behandeling:

  • nalopen wat de wens is van de klant samen met het advies van Carla
  • moduleren en voor tekenen van de wenkbrauwen
  • de behandeling komt inclusief 1 nabehandeling

Prijs: €375,- | inclusief 1 behandeling

 
*eyeliner & opfrissen weghalen dus alleen wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Permanente make-up corrigeert een dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen. Ook littekens in de wenkbrauwen kunnen met permanente make-up worden gecamoufleerd waardoor er weer een mooie, egale lijn ontstaat. De hairstroketechniek maakt het mogelijk een natuurlijke wenkbrauw te realiseren wanneer u ze helemaal niet (meer) heeft.

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kunt u de uitstraling van de ogen verfraaien, bijvoorbeeld met behulp van kleuraccenten. Door de juiste aanzet van een eyeliner worden ogen optisch groter.

Opfrissen

Ook frissen wij wenkbrauwen en eyeliners op van mensen die al bestaande permanente make-up hebben waarvan het iets vervaagd en/of verkleurd is.

Schoonheidsspecialist in huidverbetering

Maak vandaag nog je afspraak