Malu wilz

Over het merk Malu wilz

Het Duitse merk Malu Wilz is in 1987 ontstaan uit een samenwerking van twee creatieve geesten, waaronder een bekende Duitse visagist. Het merk staat bekend om haar professionele producten van hoge kwaliteit. Ook het kleurrijke assortiment en het altijd op de hoogte zijn van updates in de cosmetica branche weten al haar klanten te waarderen. Tot slot -niet heel onbelangrijk- voert het merk geen dierproeven uit. Het testen van cosmeticaproducten op dieren zijn in Duitsland namelijk sinds 1998 verboden. Een verbod welke door het merk Malu Wilz destijds nadrukkelijk is, verwelkomt!

Voor ieder wat Wilz!

Het bekende merk uit Duitsland beschikt over een breed scala aan make-up en verzorgingsproducten voor elk type huid.

Meer weten?

De producten van Malu Wilz worden door een groot aantal salons in Nederland gebruikt. De producten worden zowel gebruikt door de bekende ketens als zelfstandige salons. Ook bekende visagisten in zowel binnen als buitenland maken graag gebruikt van de producten van het bekende Duitse merk Malu Wilz.

Ogen

“Eén blik zegt meer dan duizend woorden”. Het is algemeen bekend dat de uitdrukkingskracht van de ogen de intensiefste vorm van lichaamstaal is. Toch kunnen diepzwarte, gekrulde wimpers die de ogen omranden en pupillen door het kleurenspel van contrasterende Eye Shadows intensief oplichten. Dan is de blik niet alleen veelzeggend, maar ook op magische wijze betoverend.
Men is zeker gefascineerd door de veelzijdige kleur- en productmogelijkheden van het Malu Wilz oog-make up assortiment. Of het nu om grote, kleine, overhangende oogleden, lange of korte wimpers gaat – het professionele assortiment van Malu Wilz zorgt voor een fantastische oogopslag.

 

Lippen

De Lippenstift staat symbool voor elegantie en vrouwelijkheid. Het is het meest verkochte cosmetische product en niet meer weg te denken uit de wereld van de vrouw. Niets laat een vrouw er sneller fris en stralend uit zien.
Of het nu kleurintensief, fruitig of pastel zacht moet zijn hangt van het type af, de mode of gewoon het humeur van de dag. Zo wordt iedere look compleet door briljante lichtinval, gracieuze schemer of transparante luchtigheid.
Malu Wilz biedt u een collectie Lippenstiften, die niets te wensen over laat. De indrukwekkende hoeveelheid aan kleuren en de moderne samenstelling doen denken aan een assortiment van het hoogste niveau. Verwent u zichzelf met deze soepele MALU WILZ lippenstift of met de verleidelijke Lip Gloss en geniet van de onberispelijke houdbaarheid met onvergelijkbare zachte lippen .

Nude is de trend voor dit najaar

De nude-trend is overal terug te vinden, of het nu gaat om schoonheid, mode of woontrends.
De Nude kleuren van Malu Wilz zijn klassiek, tijdloos en stralen harmonie uit.
Ze passen bij elk type en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, ze zijn perfect voor dagelijkse make-up.
Natuurlijke looks zijn momenteel erg populair: Trends zoals de no-make-up look kunnen optimaal worden opgepikt.
De nieuwe Ombré Blusher in de collectie is niet alleen een visueel hoogtepunt dankzij het zachte roséverloop, maar garandeert ook een individuele en natuurlijke kleurafwerking

Gezicht

Een teint zo zuiver en glad als de edelsteen Albast is de basis van een perfecte make up. Licht getint, licht gebruind of elegant bleek: een gelijkmatige tint is aantrekkelijk en jeugdig. De Make up producten van MALU WILZ BEAUTÉ onderstrepen uw individuele schoonheid geheel naar eigen wens.
Donkere kringen verdwijnen als sneeuw voor de zon, gecamoufleerd met de verzorgende Concealer. Zijdezachte crèmes met een luchtige textuur of dekkende fluïde met kostbare werkstoffen, laten de huid stralen. Speciale verzorgende stoffen, als huidverstevigend Squalan en waardevolle vochtvasthoudende factoren geven u in elk jaargetijde het luxe gevoel, van een gladde en zijdezachte huid. Decente accenten worden aangezet met Blusher. MALU WILZ BEAUTÉ biedt u een uitgebreid kleurenpalet, die regelmatig aan de actuele modetrend wordt aangepast.

Schoonheidsspecialist in huidverbetering

Maak vandaag nog je afspraak