HydraFacial

HydraFacial is een microdermabrasie maar dan door middel van vloeistoffen. HydraFacial peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuum de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen. Tegelijk wordt de huid optimaal gehydrateerd. Hydratatie is de basis van een gezonde stralende huid.

Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling met de HydraFacial. De diepere lagen van de huid krijgen als het ware een infuus met een cocktail van vitamines en andere anti-oxydanten.

Zeer unieke behandeling

Met het serum-transportmechanisme zorgt dat de HydraFacial een zeer unieke behandeling is. Een complete behandeling bestaande uit reinigen, exfoliatie en extracties om de onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen terwijl er op hetzelfde moment gewerkt wordt met vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

Hydrafacial zal jouw huid verbeteren en met frequente behandelingen de gezondheid van de huid herstellen. De fantastische resultaten zijn direct zichtbaar en blijven langdurig zichtbaar.

Het richt zich op huidproblemen zoals:

Rimpels

Fijne lijntjes
Rosacea

Acne

Pigment
Verstrakking van de Huid
Couperose
Detox voor de Huid

Duur behandeling: 45 minuten.
Prijs: vanaf €132,50

Schoonheidsspecialist in huidverbetering

Maak vandaag nog je afspraak