Een juiste huidanalyse, de basis voor succes!

De Observ 520 is een huidanalyse apparaat wat zichtbaar maakt wat het blote oog niet ziet. Hiermee kunnen we min of meer in de huid kijken en kunnen huidproblemen zichtbaar worden die nog niet aan het oppervlakte zichtbaar zijn. Met de Observ 520 is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van 6 verschillende huidanalyse modi te bekijken en vast te leggen.

Met de huidanalyse en uw wensen wordt er een behandeling op maat gemaakt voor u. Hierdoor weet u precies welke stappen er genomen moet worden om het gewenste resultaat te behalen. Natuurlijk beoordelen we steeds opnieuw de conditie van de huid en de voortgang. Is er een andere aanpak in huidverbetering nodig? Dan stemmen wij daar meteen de behandeling op af!
Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Dankzij de Observ 520 wordt het dus mogelijk om eventuele problemen voor te zijn.

Wat wordt er zoal zichtbaar gemaakt tijdens de huidanalyse?

Wat wordt er zoal zichtbaar gemaakt tijdens de huidanalyse?

Pigmentatiestoornissen.

Huidschade door zonlicht.

Overmatige talgklierproductie/ vet huidtype (porfyrine)

Lage talgklierproductie/ droog huidtype

Huidveroudering zoals rimpels en verslapping

Vasculaire gebieden (roodheid, couperose, rosacea)

Huidschade door zonlicht

Verstopte porien

Huidirritatie

Huidoppervlakte textuur

Verminderde bloedcirculatie

Gevoelige, dunne, kwetsbare huid

Wat wordt er gedaan tijdens een intake gesprek inclusief de Observ 520?

  1. Wij starten bij iedere nieuwe klant met een uitgebreid intake gesprek waarin al uw wensen/ vragen in kaart worden gebracht. Wij letten hierbij onder andere op leefgewoontes zoals voeding, roken, sporten en het gebruik van huidproducten.
  2. Hierna starten wij met de Observ 520. Tijdens de scan worden foto´s gemaakt van uw huid in zes verschillende huidanalyse-modi die ons helpen in het opstellen van het correcte behandelplan voor uw huid. Daarnaast helpt de scan ons ook om u correct te adviseren op het gebied van lifestyle. De gepatenteerde technologie waar de scan gebruik van maakt geeft ons belangrijke inzichten betreft uw huidproblemen die met het blote oog vaak niet zichtbaar zijn.
  3. De analyse en de foto´s worden vervolgens na goedkeuring van de cliënt opgeslagen in onze database zodat we na een behandelkuur ook het resultaat inzichtelijk kunnen maken door de beelden met elkaar te vergelijken.
  4. Na afloop van de behandeling ontvangt u een advies om welke behandeling fijn zijn voor de huid en de producten om thuis te gebruiken.

De Huidscan is gratis bel of mail voor een afspraak in te plannen.

Schoonheidsspecialist in huidverbetering

Maak vandaag nog je afspraak