Dermexpert

No.6 TransCeed™ by Dermxpert™ Jip & Janneke

No.6 TransCeed™ is een een product dat vergelijkbaar is met een geavanceerde behandeling.

Dat lijkt een overdreven bewering, maar door de voortschrijdende wetenschappelijke ontwikkelingen is het mogelijk om alle acties en elementen die in een diepgaande high-end, verjongende salon behandeling zitten te verenigen in een product dat geladen is met gepatenteerde, stimulerende cosmeceutische actieven die opdrachten geven aan de huid, zowel als actieven die helpen om deze opdrachten uit te voeren. Dit laat in alle huidlagen zijn effecten en resultaten achter.

Het bijzondere is dat No.6 TransCeed™ verschillende baanbrekende patenten in zich heeft gecombineerd die elk afzonderlijk  in klinische onderzoeken indrukwekkende resultaten hebben aangetoond.

Door deze verschillende patenten op de juiste manier samen in één product te combineren kunnen ze:

  • Op voorgeprogrammeerde exacte diepten in de huid afgeleverd worden zónder gedeactiveerd te worden door vrije radicalen, of kwalitatief of kwantitatief verlies te lijden tijdens de reis door de huid.
  • Samen hogere resultaten leveren dan elk afzonderlijk, om de eenvoudige reden dat ze geselecteerd zijn om op elkaars resultaten door te kunnen werken. De actieven zijn dus niet lukraak uitgezocht en samen in een product gestopt, maar ze zijn specifiek geselecteerd omdat ze elkaar synergetisch boosten en doorwerken op elkaars reikwijdte.
  • Hele processen kunnen triggeren, begeleiden, beïnvloeden en afronden zónder dat er iets aan het toeval wordt overgelaten. Ze kunnen dus letterlijk resultaten afdwingen op deze manier.

No.6 TransCeed™ heeft haar werkstoffen verpakt in voorgeprogrammeerde transportsytemen die de actieven kan afleveren waar ze uit zichzelf niet hadden kunnen komen. Een soort meso therapie systeem zónder naalden en zónder apparatuur:

DDS™Epitensive boost zowel collageen als elastine productie.

DDS™Vita C  helpt DDS™Epitensive om collageenproductie te stimuleren door ervoor te zorgen dat het enige element dat onmisbaar is om collageen te kunnen maken en wat het lichaam zelf niet kan aanmaken, Vitamine C op de plaats van bouw wordt afgeleverd.

DDS™ Retinol helpt DDS™ Epitensive om elastine productie te stimuleren en bevestigd tegelijkertijd de collageen productie

Vitasource™ zorgt ervoor dat de Fibroblasten die collageen en elastine moeten maken 10% langer meegaan, wat zich vertaalt naar 10 jaar letterlijke biologische verjonging van onze collageen en elastine fabriekjes. Dit betekent dat de productiecapaciteit van de fibroblasten enorm toeneemt.

Voor Acne en of acne littekens:

DDS™ Retinol zorgt ervoor dat de talgproductie enorm gereduceerd wordt wat de poriën drastisch verkleind. DDS Vita C zorgt er samen met Epitensive™ voor dat de littekentjes sneller en beter helen en dat de roodheid afneemt. Vitasource™ zorgt voor een grotere productiecapaciteit voor collageen en elastine wat ervoor zorgt dat de huid zich sneller en beter kan helen.

Pigmentvlekken

DDS™ Retinol samen met DDS™ Vita C zorgen voor het verdwijnen van pigmentvlekken en helpen in het voorkomen van het ontstaan van nieuwe plekjes.

Jip & Janneke Dermxpert No.3 Cellular Energy Infusion

Onze cellen moeten per seconde zo’n 100.000 celfuncties uitvoeren, en voor dit werk is cellulaire energie nodig. Er is dus niets in ons lichaam dat niet afhankelijk is van de hoeveelheid cellulaire energie die we op elk moment hebben, dit geldt dus ook voor onze huid. Hoe meer cellulaire energie die onze producerende cellen (fibroblasten) in de huid ter beschikking hebben, hoe meer collageen en elastine ze kunnen produceren voor behoud van de jeugdigheid en kwaliteit van onze huid en om de afbrekende werking van onze veroudering bij te kunnen houden en tegen te kunnen gaan.

Ook al zijn we gewend aan het feit dat onze cosmetische huidverbeteringsproducten onze veroudering helpen vertragen en sommige cosmeceuticals ons ook de bouwstoffen in de diepe lagen van de huid kunnen leveren, deze bouwstoffen moeten omgezet worden in collageen en elastine. Hier hebben we cellulaire energie voor nodig. Hoe meer cellulaire energie de fibroblasten in onze huid ter beschikking hebben, hoe  meer we kunnen produceren.
Dermxpert no.3 Cellular Energy Infusion is het eerste product dat we ter beschikking hebben om dagelijks de cellulaire energie productie te verhogen tot een maximum van 170%.
De salonbehandelingen waarmee we de cellulaire energie verhogen zoals LED, koudlaser en carboxy therapie en sommige vormen van micro-current geven een enorme energie boost, maar energie verbruiken we, net als voeding, dus het moet continu worden aangevuld. Op het moment dat we dagelijks thuis onze cellulaire energie kunnen verhogen en op een efficiënt niveau kunnen houden, betekent dat automatisch dat we meer resultaat kunnen behalen, deze langer vast kunnen houden en de algehele veroudering van onze huid enorm kunnen vertragen.

Dagelijks Dermxpert No.3 Cellular Energy Infusion  gebruiken zorgt er ook voor dat de werking en het effect van bovengenoemde boostende salonbehandelingen geopimaliseerd en verlengd worden. Met dagelijks gebruik van Dermxpert No.3 Cellular Energy Infusion geven alle varianten salonbehandelingen meér resultaat dat bovendien langer vastgehouden kan worden.

Dermxpert No.3 Cellular Energy Infusion  heeft als belangrijke extra werking een super hydratatie en lift door volume verbetering en energie verhoging,  met direct effect*, dat boven het niveau van alle soorten hyaluronzuur alleen ligt. Dit is dankzij het gebruik van twee klinisch geteste patenten die een aangetoond synergetisch effect hebben dat tot noch toe ongeëvenaard is in hydratatie, het effect is dan ook opmerkelijk

Glycohyal™en Phytospherix™

Progressief effect binnen 10 tot 30 minuten voor maximaal resultaat

No.5. Elastimplant™

Is een unieke professionele behandeling in samenwerking van een dagelijks thuisverzorgingsproduct. De gezamelijke behandeling bestaat uit het herplaatsen van mens-identhiek plantaardige elastine welke in de dieper huidlaag wordt herplaatst terwijl tegelijkertijd de eigen elastineproductie wordt opgevoerd. Dit terwijl de  afbraak van bestaande elastinevezels wordt vertraagd en de collageenproductie wordt verhoogd.

Schoonheidsspecialist in huidverbetering

Maak vandaag nog je afspraak