Christina

Over Christina Cosmeceuticals

Christina wordt in meer dan 60 landen verdeeld door partners, schoonheidsspecialisten en artsen. De ontwikkeling van de producten gebeurt door een hoogstaand team van wetenschappers en schoonheidsspecialisten. Dit team is zowel in de theoretische ontwikkeling àls praktijk geworteld en heeft de know-how om een oplossing te bieden voor ieder huidprobleem.
Elk van de Christina productlijnen is een multi-level en holistische behandeling om een bepaald huidprobleem aan te pakken. De Christina Cosmeceuticals voor thuisgebruik gaan dan ook hand in hand met professionele behandelingen. Deze kunt u verkrijgen bij een Christina therapeut in uw buurt. Deze therapeut is specifiek opgeleid met de producten om u te helpen uw huid te transformeren tot een stralende, gezonde en jonge huid.

Oorsprong

  • Op voorgeprogrammeerde exacte diepten in de huid afgeleverd worden zónder gedeactiveerd te worden door vrije radicalen, of kwalitatief of kwantitatief verlies te lijden tijdens de reis door de huid.
  • Samen hogere resultaten leveren dan elk afzonderlijk, om de eenvoudige reden dat ze geselecteerd zijn om op elkaars resultaten door te kunnen werken. De actieven zijn dus niet lukraak uitgezocht en samen in een product gestopt, maar ze zijn specifiek geselecteerd omdat ze elkaar synergetisch boosten en doorwerken op elkaars reikwijdte.
  • Hele processen kunnen triggeren, begeleiden, beïnvloeden en afronden zónder dat er iets aan het toeval wordt overgelaten. Ze kunnen dus letterlijk resultaten afdwingen op deze manier.

Visie

De mix van efficiëntie en duurzaamheid staan voorop bij Christina Cosmeceuticals. Op deze waarden is onze toewijding gebaseerd om waardevolle producten te produceren, die een huid daadwerkelijk mooier maken. We werken dan ook met een lange termijnsvisie, waarbij ethiek en integriteit voorop staan zodat we uitmuntende en baanbrekende producten kunnen voortbrengen.
We streven er dan ook naar om onszelf contstant te overtreffen in ieder onderdeel van het bedrijf. Dit wordt geuit in een onuitputtelijk streven naar perfectie, creativiteit en onderscheiding op de markt.

Eco verantwoordelijkheid

We respecteren de biodiversiteit door een beleid te volgen van duurzame ingrediënten. De oorsprong van ieder ingrediënt is conform de lokale wetgevingen en verplichtingen en we vereisen telkens conformiteitsattesten als bewijs. In onze streven naar globale duurzaamheid, voeren we een beleid van ‘Green Chemistry’ – de afwezigheid van synthetische bewaarmiddelen en ingrediënten die getest zouden zijn op dieren. We selecteren nauwkeurig de componenten die voldoen aan de noden van de wereld van vandaag, met een toekomstvisie voor de volgende generaties en de planeet Aarde.

Christina, it just works

Pak uitdagingen zoals huidveroudering en huidproblemen doeltreffend aan met onze unieke, luxueuze en gezonde formules. Christina combineert het beste van de meest innovatieve wetenschappelijke formules met plantaardige grondstoffen. Elk product werkt hand in hand met een correcte thuisroutine en opvolging met professionele Christina behandelingen. 

Het werkt!

Bevordert de aanmaak van collageen en stimuleert de algemene vernieuwing

De stevigheid van een huid is niet alleen afhankelijk van de celactiviteit, maar ook van de aanhechtingen tussen de huidlagen. Hier gaat FIRM direct mee aan de slag. Ze bouwt een kwalitatief collageen-netwerk op, verbetert de doorbloeding, moduleert de hormoonfuncties en boost de vochtbinders voor een gezonde, strakke en gelifte huid.

Schoonheidsspecialist in huidverbetering

Maak vandaag nog je afspraak