Venus Swan – radiofrequentie

Natuurlijke face en body lift zonder chirurgie

Door de unieke combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen MP² is deze niet chirurgische techniek dé oplossing bij huidveroudering, huidverslapping, cellulitis en slechte doorbloeding. U ervaart een aangename warmte die tevens een zeer ontspannen gevoel geeft. Op basis van de innovatieve MP² technologie, combineert Venus Swan multipolaire radiofrequentie met magnetische pulsen therapie om de huid van binnen naar buiten op te warmen. De warmte, veroorzaakt door de unieke handstukken, stimuleert een wondhelingsproces, samen met een serie aan werkingen die vet smelten en resulteren in de synthese van nieuwe collageen- en elastinevezels, waardoor de behandelde zone geleidelijk afslankt en verstrakt.

Wat is Venus Swan™

De Venus MP² techniek is bij uitstek geschikt voor het verbeteren en verstevigen van uw huid op de plaatsen waar u dit graag zou willen. Denk hierbij aan hangende bovenarmen en verslapping aan de binnenkant van uw benen, maar ook aan een verslapte buik na een zwangerschap. Het verfraait uw decolleté en verstrakt en verstevigt de huid van uw hele gezicht.
De MP² is warmte-energie die doordringt in de onderste huidlaag (de vetlaag) én in de middelste huidlaag waar zich collageen- en elastinevezels bevinden. Deze collageen- en elastinevezels zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van uw huid. De warmte-energie zorgt voor het plaatselijk verbranden van vet en voor de aanmaak van nieuw collageen. Aan de ene kant verliest u centimeters in omvang, aan de andere kant wordt uw huid strakker door de aanmaak van nieuw collageen. Uw stofwisseling en bloedcirculatie verbeteren sterk en de afvoer van vet en afvalstoffen wordt gestimuleerd. Deze techniek heeft hierdoor een zeer gunstig effect op de reductie van cellulitis.

Klinisch effect van radiofrequentie op de huid

De warmte in het weefsel is direct van invloed op de fibroblasten, extra cellulaire matrix en vetcellen. De gegenereerde warmte activeert de natuurlijke wondgenezing van de huid, een proces dat resulteert in de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Bovendien veroorzaakt de warmte krimp van de collageenvezels.

Klinische effect van MP² op de huid

De magnetische pulsen verhogen de productie van collageen en elastische vezels via twee afzonderlijke mechanismen. Door middel van angiogenese verbetert de bloedcirculatie, de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof, en verbetert de functie van de huidcellen. Bovendien zorgt de lipolyse voor verkleining van de vetcellen. Deze biologische effecten leiden tot een betere teint, textuur en het uiterlijk van de huid en een mooie contour van het lichaam.
Geen hersteltijd, geen pijn en geen ongemak

Geen hersteltijd, geen pijn en geen ongemak

De Venus Swan biedt u een pijnloze behandeling met duidelijk zichtbare resultaten.
Uw Venus Swan behandeling is risicoloos en goed voor alle huidtypes en –kleuren.
De Venus Swan biedt u een pijnloze behandeling met duidelijk zichtbare resultaten.
Met de gepatenteerde MP² technologie ziet u al resultaten na de eerste behandeling.
Lange termijn resultaten behaalt u na behandelkuren van zes tot acht behandelingen.
De enige technologie die de collageensynthese verhoogt, met als resultaat een duidelijke verbetering van het huidbeeld.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden

Het gezicht, de hals en het volledige lichaam kunnen behandeld worden met de Venus Swan.

Wat voor resultaten mag ik verwachten ?

Een strakkere huid, vermindering van rimpels, een voller en jeugdiger voorkomen, verminderde cellulitis en een silhouette met strakkere contouren.

Schoonheidsspecialist in huidverbetering

Maak vandaag nog je afspraak