Photonlaser / softkoudlaser 

PhontonLaser: facelift op natuurlijke manier

Met de absoluut pijnloze en aangename Laser behandelingen worden de huidcellen zo her opgeladen met energie, dat deze weer op een jaren jonger en vitaler niveau gaan functioneren.
Naast het verhogen van de doorbloeding, het aanmaken van groeifactoren in de huid en het activeren van hormonen en enzymen, zorgen de lichtsignalen van Laser, met name, voor die aanvulling van de extra celenergie, die onze huid de kracht geeft om op een jong niveau te gaan en blijven functioneren.
De huid wordt aanzienlijk steviger met meer volume, meer elasticiteit en de natuurlijke vochtbalans hertstelt. De huid is gezond, glanst en is vitaal.

Huid lifting & verstrakking

Naast het verbeteren van de zichtbare huidstructuur, is contouring ook een belangrijk aspect van de anti-aging resultaten. Door de dieptewerking die alleen met een laser bereikt kan worden, zal het onderliggend spierweefsel en zijn aanhechtingen ook door de energie sterker worden en verstrakken, waardoor de huid gelift wordt en het gezicht zijn contouren terug kan krijgen.

PhotonLaser licht

Het licht van de laser wordt direct plaatselijk, daar waar het tekort zich laat zien, diep in de huid en spieren gebracht. De afbeelding rechts laat heel duidelijk zien welke diepte de PhotonLaser bereikt. Slechts het bovenste gedeelte is de huid. Daaronder bevinden zich alle overige belangrijke weefsels, zoals bloedvaten en spieren, die de meeste methodes niet bereiken. De PhotonLaser bereikt dankzij de sterk geconcentreerde lichtgolven wél deze diepte. De laserkop bevat kleine diodes die afgesteld staan op een heel unieke lichtfrequentie. Deze lichtfrequentie geeft in de huid precies die energie die de cellen nodig hebben – Zonder schade.

Meer energie door de PhotonLaser therapie

De natuurlijke en lichaamseigen energie die in de huidcellen ontstaat door de PhotonLaser, zorgt niet alleen voor het inlopen van de door de jaren opgelopen achterstand van de huid, maar remt tegelijkertijd op een fantastische manier het tempo van het natuurlijk verouderingsproces af.
De op enkele centimeters diepliggende, verouderde, beschadigde of zieke cellen kunnen worden gerepareerd en genezen.
Een mooie en gezonde huid, op een milde, natuurlijke en biologische manier:
Cellergy PhontonLaser licht is, in tegenstelling tot de meeste lasers, niet heet en brengt geen schade aan om tot huidherstel te dwingen. De behandeling wordt als buitengewoon aangenaam en ontspannend ervaren. De PhontonLaser werkt met het biologische en genezende deel van het licht.

Kuur op periodieke behandeling:

PhotonLaser behandelingen kunnen in kuurverband als ook periodiek worden toegepast. Deze zijn geschikt voor alle huidtypes en teven te adviseren voorafgaand aan behandelingen zoals injectables en esthetische chirurgische ingrepen. In de loop van een kuur neemt de versteviging ver toe door aanmaak van nieuwe collageen.

Schoonheidsspecialist in huidverbetering

Maak vandaag nog je afspraak