HydraFacial

Wat is een Hydrafacial ™ behandeling?

Deze behandeling is voor iedereen die zichzelf het beste van het beste gunt. Voor diegene die meteen resultaat willen na een behandeling! De HydraFacial™ bestaat uit 3 stappen die je huid meteen een mooie en stralende glow geeft. De HydraFacial™ behandeling levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Met deze behandeling werken we o.a. op onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken. De behandeling voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die over de huid gaat. De serums die we gebruiken tijdens de behandeling verweken de dode huidcellen en onzuiverheden maar dat is niet alles! De tip van de HydraFacial™ zuigt het vuil uit je huid en dat zie en voel je meteen!
 

Voor het beste resultaat raden wij je aan om deze behandeling elke 4 weken te herhalen. Elke 28 dagen vernieuwen de huidcellen zich en raken je poriën weer verstopt met als gevolg dat je thuisproducten minder goed werken en je huid minder zal stralen.

De HydraFacial™ behandeling is effectief bij:

Rimpels of fijne lijntjes: natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd.

Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender.

Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd word de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.

Acne, acnelittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.

De HydraFacial™ behandeling is volledig pijnloos en geeft jou meteen die prachtige glow. Hou jij ook van complimenten? Ervaar dan zelf deze behandeling en laat je huid stralen! Deze behandeling is voor iedereen geschikt.

Stap 1 : Reiniging en Peeling

We starten met een diepe reiniging van de huid. Dit doen we met een melkzuur en glucosamine. Beide producten zorgen ervoor dat de dode huidcellen losgeweekt worden. Daarna “schrapen” we met de tip over de huid en verwijderen we je dode huidcellen die je huid grauw en dof maken.
Nu gaan we jouw huid peelen met een combinatie van glycolzuur en salicylzuur, deze zuren zorgen ervoor dat de poriën geopend worden en onzuiverheden los komen.

Stap 2: Extractie en Hydratie

Weg met die onzuiverheden! Alle vuil deeltjes, make-up resten en afvalstoffen in je poriën zitten nu al een stukje losser. Nu starten we met het legen van je poriën waarbij tegelijkertijd de huid gehydrateerd wordt. Wanneer je de HydraFacial™ behandeling elke 4 weken herhaalt ga je zeker zien dat we jouw poriën dieper kunnen reinigen en ook dat ze minder snel verstopt raken. Poriën worden zelfs fijner dankzij de gezonde cel vernieuwing.

Stap 3: Insluizing en bescherming

HERE IS THE GLOW! HydraFacial™ heeft een gepatenteerd insluissysteem (Vortex-Fusing™) waarmee we de serums diep in je huid kunnen brengen, zonder dat we de huid beschadigen. In dit serum zitten zeer krachtige antioxidanten die zorgen voor een betere bescherming. In dit serum gebruiken we ook hyaluronzuur, een super vochtbinder die meteen zorgt voor een betere vochtbalans in je huid.

Als Tip geef ik zeker mee om altijd na je dagcreme een SPF te gebruiken om de Huid te beschermen tegen de zon!

Schoonheidsspecialist in huidverbetering

Maak vandaag nog je afspraak