Collageen Booster lichttherapie

Een bijzondere lichttherapie lamp voor professionele anti-aging behandelingen. Een onmisbare must-have voor iedere huidprofessional.

Deze Collageen lamp onderscheidt zich door een zeer krachtig vermogen, een breed en diep werkend lichtspectrum en het unieke, innovatieve (medisch gepatenteerde) waterfilter systeem.

De behandelingen zorgen voor een verhoging van het totale huid metabolisme, wat inhoudt:
50% extra zuurstof in het bloed
Extra ATP-cellulaire energie
7 voudige verhoging van de bloedsomloop
Synthese van nieuw collageen, elastine en hyaluron

Behandelingen zijn ontspannen en pijnloos

De unieke filters van de Collageen Booster zorgen ervoor dat de lichtstralen bijna identiek zijn aan de natuurlijke bewegingen van ons zonlicht. Dit is heel belangrijk omdat onze huidcellen het licht dan beter herkennen en daardoor makkelijker de lichtdeeltjes kunnen opnemen. Hoe intensiever en dieper opgenomen, des te beter worden de natuurlijke verjongingsprocessen in onze huid geactiveerd. Zo kunnen ook de verouderingsprocessen worden beïnvloed en afgeremd. Het licht is absoluut veilig en zonder schade, waardoor geen hersteltijd nodig is. De lichtbehandelingen zijn daarvoor geschikt voor alle huidtypes en leeftijden.

Verminderen van lijntjes en rimpels

Het licht van de Collageen Booster bevordert niet alleen de zo belangrijke bloedcirculatie maar stimuleert vooral ook de huidfibroblasten (collageencellen). Dit leidt tot een natuurlijke toename (tot 500%) van de collageen- en elastineproductie. De huid vertoont daardoor een verbeterde textuur en volume wat helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Verschil met andere lichttherapie

De Collageen Booster heeft een combinatie van rood licht, infrarood licht en een gepatenteerd waterfilter. Hierdoor heeft de Collageen Booster een sterkere werking, kan het dieper komen en kan het langer ingezet worden. De Collageen Booster is 5 keer sterker dan LED lampen.

Voordelen van de Collageen Booster:

De huidcellen krijgen meer energie waardoor de huidfuncties verbeteren
Betere doorbloeding
Stimulering van de collageen aanmaak waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen
De huid krijgt een gezondere uitstraling
Totale ontspanning tijdens de inwerktijd
De Collageenbooster kan met elke behandeling gecombineerd worden de prijs is los van welke behandeling ook . 

Schoonheidsspecialist in huidverbetering

Maak vandaag nog je afspraak