Schoonheidssalon

Tegenwoordig wil men er steeds langer jong en vitaal uitzien en voelen , en rimpels ,verslapping en oneffenheden horen daar niet bij. Het aanbod van diverse behandelingen en methodes is groot. De n beloofd nog meer spectaculaire resultaten dan de ander. Vaak oude methodes in een nieuw commercieel jasje, of zeer invasieve en ingrijpende (pijnlijke) behandelingen, die alleen onder medisch toezicht zouden moeten worden uitgevoerd. Veelal bieden deze behandeling snel zichtbaar effect, maar helaas slechts voor de korte termijn. Ook zijn blijvende schades geen uitzondering, dit is dus geen huidverbetering!Hoe kunnen wij u overtuigen en laten voelen wat onze kracht is?
Carla steenbergen is al ruim 25 jaar geleden begonnen in het vak als schoonheidsspecialiste.
Door de jaren heen is er heel veel veranderd, de mens heeft het steeds "drukker", "minder tijd" en wilt tegelijke tijd ook "meer".
Door het drukke leven is er steeds minder tijd en is eigelijk ieder mens op zijn eigen manier "uit balans". Er ontstaan vitamine tekorten door ongezonde leef en eet gewoontes waardoor er 'problemen' onstaan. Dan spreken we over bijv. acne, rosacea, psoriasis, rimpels, exzeem, pigmentstoring ect ect.

Dat is onze indruk.. Carla is zich gaan verdiepen in het mens zoals "wij" zijn en heeft geconstateerd dat we met de juiste aanvulling en juiste natuurlijke behandeling zveel meer kunnen bereiken.
Dit noemen we huidverbetering!

Heeft u een huidprobleem, wilt u uw huid onderhouden op een natuurlijke manier of bent u opzoek naar een nagelstyliste? Blader dan in het menu behandelingen voor nadere informatie.

Openingstijden

Neem met ons contact op via telefoon 0174 - 628976
voor een afspraak.


Bekijk onze salon

Contactgegevens

Schoonheidsstudio Carla Steenbergen
's-Gravenzandseweg 24
2671 JN Naaldwijk
Telefoon: 0174 628976


Maak een afspraak