Permanente Make-up

Wordt u er ook zo gek van, iedere ochtend u eyeliner en u wenkbrauwen tekenen? De ene dag zit het goed en de andere dag wilt het maar niet mooi zitten? Of zit het s'ochtends goed en is er aan het eind van de dag niks meer van over?
Wilt u ook zo graag een dagje zwemmen of naar het strand zonder dat u make-up uitloopt?
Wij hebben de oplossing!

Wenkbrauwen

Permanente make-up corrigeert een dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen. Ook littekens in de wenkbrauwen kunnen met permanente make-up worden gecamoufleerd waardoor er weer een mooie, egale lijn ontstaat. De hairstroketechniek maakt het mogelijk een natuurlijke wenkbrauw te realiseren wanneer u ze helemaal niet (meer) heeft.

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kunt u de uitstraling van de ogen verfraaien, bijvoorbeeld met behulp van kleuraccenten. Door de juiste aanzet van een eyeliner worden ogen optisch groter.

Opfrissen

Ook frissen wij wenkbrauwen en eyeliners op van mensen die al bestaande permanente make-up hebben waarvan het iets vervaagd en/of verkleurd is.

Kortom, er zitten heel veel voordelen aan permanente make-up!
Wij werken met de beste kwaliteit pigmenten, om u de natuurlijkste look te geven voor jaren! Tevens hebben wij een GGD vergunning!

Openingstijden

Neem met ons contact op via telefoon 0174 - 628976
voor een afspraak.


Bekijk onze salon

Contactgegevens

Schoonheidsstudio Carla Steenbergen
's-Gravenzandseweg 24
2671 JN Naaldwijk
Telefoon: 0174 628976


Maak een afspraak