DermaLastyl Elastin Infusion Therapy

Elastine is een van de belangrijkste bouwstoffen in de huid. Samen met collageen en vocht zorgt elastine voor een jonge, gezonde en volumineuze huid. Naarmate we ouder worden, verliezen we jaar per jaar aan deze drie elementen, waardoor onze huid uiteindelijk rimpelig, dun en slap wordt. Maar sinds kort kunnen we hier iets aan doen!

Collageen en vocht kunnen we sinds vele jaren reeds met bepaalde producten, apparatuur en bepaalde anti-ageingtechnieken stimuleren en terug laten toenemen in de huid. Maar helaas was dat met elastine nog nooit gelukt.

Vanaf ons 12de levensjaar ongeveer wordt elastine niet meer in de huid aangemaakt, en vanaf ons 25ste beginnen we deze proteinevezels reeds te verliezen. Men had dus geen enkele kans om deze elastine na de leeftijd van 25 weer op een 'jong' peil te brengen, tot de revolutionaire DermaLastyl Elastin Infusion Therapy ontwikkeld werd.

Met deze wetenschappelijke therapie is men erin geslaagd om tropoelastine na te maken en in de huid te brengen, waardoor er nieuwe elastinevezels gevormd kunnen worden. De huid kan op deze manier weer stevig, vol en jong worden, want met slechts een enkele behandeling kan er tot twee jaar verloren elastine terug in de huid geplaatst worden.

Openingstijden

Neem met ons contact op via telefoon 0174 - 628976
voor een afspraak.


Bekijk onze salon

Contactgegevens

Schoonheidsstudio Carla Steenbergen
's-Gravenzandseweg 24
2671 JN Naaldwijk
Telefoon: 0174 628976


Maak een afspraak