Schoonheidssalon Naaldwijk in het Westland

Behandelingen voor elk probleem en huidtype


Behandeling basis
Behandeling basis bestaande uit reinigen van de huid, epileren wenkbrauwen, harsen bovenlip/kin, verven wimpers/wenkbrauwen en massage

Lees meer over Behandeling basis »


Behandeling specifiek
Verwijderen van oneffenheden zoals Couperose, Steelwratjes, Bloedblaasjes

Lees meer over Behandeling specifiek »


HydraFacial
HydraFacial is een microdermabrasie maar dan door middel van vloeistoffen. HydraFacial peelt de huid met hydraterende serums die onder vacum de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen.

Lees meer over HydraFacial »


Collageen Booster
De Collageen Booster is ook een lichttherapie, maar werkt met een breder lichtspectrum dan de photonlaser, namelijk met rood- en infraroodlicht. Hierbij zijn voornamelijk onze huidcellen de ontvangers van deze lichtgolven, en met name die cellen die zorgen voor hernieuwde aanmaak van collageen en elastine.

Lees meer over Collageen Booster »


Photonlaser
De Photonlaser is een zeer krachtige lichtbron en geeft heel geconcentreerde lichtgolven af aan de huid. Deze kunnen tot in het diepste van alle huid- en spierlagen reiken.

Lees meer over Photonlaser »


BiBeauty Led
De BiBeauty Led is een paneel wat werkt met twee brede en gecombineerde lichtspectra; rood en infrarood, waarbij een synergie ontstaat die een optimaal herstellend resultaat oplevert.

Lees meer over BiBeauty Led »


Venus Swan
Door middel van de (MP2)-technologie levert het toestel een combinatie van multipolaire radiofrequentie en gepulseerde magnetische velden op de huid.

Lees meer over Venus Swan »


Micro-Needle
Micro-Needling is een behandelingsprocedure waarbij met een derma pen de huid op uiterst zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal.

Lees meer over Micro-Needle »


DermaLastyl Elastine Therapie
Elastine is een van de belangrijkste bouwstoffen in de huid. Vanaf ons 12de levensjaar ongeveer wordt elastine niet meer in de huid aangemaakt, en vanaf ons 25ste beginnen we deze proteine vezels reeds te verliezen.

Lees meer over DermaLastyl Elastine Therapie »


Permanente Make-Up
Permanente make-up corrigeert een dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen. Ook littekens in de wenkbrauwen kunnen met permanente make-up worden gecamoufleerd waardoor er weer een mooie, egale lijn ontstaat.

Lees meer over Permanente Make-Up »


VPL
De Energist-Ultra werkt met gepulseerd licht, namelijk geconcentreerd licht wordt op de huid afgegeven en wordt geabsorbeerd door de pigment in de haren. Hierop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren die in de groeifase zijn, voorgoed vernietigt.

Lees meer over VPL »

Schoonheidsspecialist in huidverbetering
Maak vandaag nog een afspraak

Afspraak maken