Schoonheidssalon Naaldwijk in het Westland

'De liefde van de huid moet natuurlijk van twee kanten komen' - Carla -

VPL

VPL

Permanente ontharing voor hem en haar
De Energist-Ultra werkt met gepulseerd licht, namelijk geconcentreerd licht wordt op de huid afgegeven en wordt geabsorbeerd door de pigment in de haren. Hierop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren die in de groeifase zijn, voorgoed vernietigt. Na circa 3 weken zij heel wat haren voorgoed verdwenen. Om permanente ontharing te bekomen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huid- en beharingstype: gemiddeld 8 a 10 sessies.

Skin Rejuvenation
De veilige intense lichtenergie van Energist wordt in de huid omgezet in warmte-energie. Dit geeft een prikkel aan de huidcellen, aan de zogenaamde fibroblasten, die als reactie nieuwe collageen en elastine aanmaken. De behandeling geeft excellente resultaten op gelaat, hals, decollete en handen. Door de aanmaak van nieuw collageen vervagen rimpels en de huid wordt voller en steviger. Resultaten zijn reeds zichtbaar na de eerste behandeling. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn gemiddeld 3 a 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Duur behandeling = Permanente ontharing afhankelijk van gebied | Skin Rejuvenation 45 minuten | Prijs 75,- incl. 10 flitsen

« Ga terug

Schoonheidsspecialist in huidverbetering
Maak vandaag nog een afspraak

Afspraak maken