Beaute Pacifique

Waarom Beaute Pacifique voor onze salon? Waarom hebben wij voor dit product gekozen?
Hier het verhaal achter Beaute Pacifique, wat ons zo aansprak & wat het product zo uniek maakt...

De Denen Flemming K. Christensen en Gunnar Svendsen, voorheen ingenieurs die werkten in de hersenscantechnologie, stichtten hun eerste bedrijf Cortex Technology al in 1986. Dat ontwikkelt en produceert geavanceerde medisch-elektronische apparatuur voor huiddiagnoses. Een van hun producten is de Cortex Dermascan, een hogeresolutie ultrasound scanner waarmee men doorheen de verschillende lagen van de huid kan kijken om zo vast te stellen of een schoonheidsproduct al dan niet doet wat het belooft.
Omdat de farmaceutische en cosmetische research met de Dermascan heel teleurstellende resultaten gaf - heel weinig producten leverden daadwerkelijk huidverbetering - startten de heren in 1997 hun bedrijf Beaute Pacifique. De 41 producten binnen deze lijn zijn ontwikkeld op basis van vitamine A-esters. Men had tijdens het onderzoek immers vastgesteld dat vitamine A in cosmetische producten het actiefste ingredient is in de strijd tegen huidveroudering. Omdat vitamine A-zuur (Retinol) echter agressief is en huidverdunnend werkt, is geopteerd voor esters. Deze maken de huid dikker, sterker en zorgen ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt.

Beaute Pacifique

Naast vitamine A is squalane gebruikt als transportmiddel. Dit is een natuurlijke olie die voorkomt in de menselijke huid en een belangrijk onderdeel van het lipidesysteem vormt. De producten van Beaute Pacifique bevatten nanodruppels squalane die functioneren als effectieve transporteurs van vitamine A en andere vetoplosbare actieve ingredienten. De combinatie van squalane nanodruppels en vitamine A werkt opmerkelijk goed en het bedrijf heeft hier dan ook een wereldpatent op genomen.

Huidveroudering kan verminderd worden tot een punt waarbij de verbetering zowel met het blote oog als met een geavanceerde Medische Ultrasound DermaScan Machine, vastgesteld kan worden.

En dat doen wij! Wij geven ieder half jaar een scandag, waarbij wij u zwart op wit kunnen laten zien waar onze producten toe in staat zijn.

Wat ons ook erg aansprak aan de visie van Beaute Pacifique, is dat hun een product wilde maken wat betaalbaar was. Namelijk ieder mens heeft recht op huidverbetering, niet enkelt een bepaalde doelgroep. Iedereen is bij ons gelijk!

Wij hopen jullie nieuwsgierig en/of overtuigd te hebben... Wij zijn in ieder geval wel overtuigd en willen jullie met al het plezier meer informatie geven als dat nodig is. Neem dan met ons contact op via telefoonnummer: 0174 - 628976

Openingstijden

Neem met ons contact op via telefoon 0174 - 628976
voor een afspraak.


Bekijk onze salon

Contactgegevens

Schoonheidsstudio Carla Steenbergen
's-Gravenzandseweg 24
2671 JN Naaldwijk
Telefoon: 0174 628976


Maak een afspraak